A blogíró másik blogja; mely a kutyájával töltött időt, élményeket eleveníti fel. www.babavilag.blog.hu

HTML

Nagy szavak

Ez a blog az életről szól. Az írója szeretné felnyitni az emberek szemét, vagy néha csak megmutatni a dolgok másik oldalát. Szeretné, hogy vélemények érkezzenek, hogy látható legyen az is, mások, hogy vélekednek minderről.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2011.02.13. 01:15 babavilag

Vakrandi

Igen, az a bizonyos rettegett valami. Mindenki fél tőle, vagy ha nem is fél, izgulni mindenki izgul. Hát igen ugyanis a szerelem, a jó kamaty vagy hasonló dolog miatt megyünk bele ebbe a kiszámíthatatlan helyzetbe. És akkor ott vannak a kérdések, ha a szerelmet keressük, hagyjam, hogy megcsókoljon, vagy ne? És a többi…

De ha belegondolunk a másik fél is épp oly izgatott, mint mi. És különben is mi van, ha nem szimpatikus, vagy épp ez az ?! Attól félünk, mi van ha szimpatikus? Mert lehet, hogy mi nem tetszünk neki, elszúrjuk egy rosszkor elhangzó szóval……. Na igen ez már komplikáltabb esett, mert meg akarunk felelni. És ez sokszor a negatív, az ellenkező irányba mozdítja a dolgokat.

Én ettől félek, nem attól, hogy nem lesz szimpatikus, mert ha nem tetszik fölénybe vagyok, én döntöm el mi lesz, és ez megnyugtat, az idegesség eltűnik. De ha szimpatikus, rögtön megjelennek azok a bizonyos pillangók, és görcsölni kezdünk. De miért is?! Mi sem tudjuk valójában.

Valaki azt mondja a vakrandi a nagyon elkeseredettek számára van, szerintem nincs igazuk, izgalmas és közben magunkról is sok mindent megtanulhatunk, és ott van a lehetősége annak is, hogy a semmiből valami lesz, a pillangók és görcsök ellenére is……

                       

 

 

Szólj hozzá!


babavilag.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszavak.blog.hu/api/trackback/id/tr532657098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása