HTML

Nagy szavak

Ez a blog az életről szól. Az írója szeretné felnyitni az emberek szemét, vagy néha csak megmutatni a dolgok másik oldalát. Szeretné, hogy vélemények érkezzenek, hogy látható legyen az is, mások, hogy vélekednek minderről.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2011.02.14. 19:30 babavilag

Valentin nap, azaz a szinglik meggyalázása

 Miért kell egy egész nap a szerelmeseknek? A párkapcsolatban élőknek, amúgy is van egy csomó ünnepük. Az első csók, az első tánc, az első találkozás, az eljegyzés, az esküvő évfordulója, és igazából, egy jó párkapcsolatban élőknek már a kedvesükkel való együttlét is maga az lehet az ajándék. Akkor miért kell a várost rózsaszín szívekbe, és vörös rózsákba bujtatni?!

Az egyedül állóak, még ha tagadják is, a legtöbben szarul érzik magukat, rájönnek, hogy egyedül vannak, és emiatt bánatosak lesznek, emiatt rossz döntéseket hoznak, és bárkinek igent mondanak egy randira, csak hogy jobban érezzék magukat, ne érezzék a magányt.

Ez az ünnep ráerőlteti az emberekre, hogy azt mondják, szeretlek. Hogy egy csomó nyálas és nem őszinte dolgot mondjanak a másiknak, ahelyett hogy akkor mondják, amikor tényleg eljött az ideje.

Egy szingli ma körbetelefonálta az összes barátját, hogy ne érezze magát egyedül. Egy másikat majdnem elütöttek reggel, fejbe vágta egy nő reggel a héven, és agyontaposták a csizmáját, ja és este egy dupla csokis croissant és egy kakaót tömött magába, hogy belül melegítse valami, ha már kívül rideg a világ vele, akkor belül ne fázzon. Egy harmadik szingli szerelmes levelet kapott, és a végén, amikor már elhitte, hogy fontos lehet valakinek, kiderült, hogy csak vicc volt, csúnya vicc, ráadásul a villamoson megbüntették, mert lefelejtette, hogy tegnap lejárt a bérlete.

A marketingnek jó, az egyedelülállóknak katasztrófa ez a nap. Mert a magány érzése ha egyszer magával ragad nehezen  enged, nem úgy mint a szerelem, ott elég egy rossz szó, egy mozdulat ,és az ember örökre kiábrándul. 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszavak.blog.hu/api/trackback/id/tr942661301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása